Translate

lördag 23 juli 2016

Sveriges första humlebok med praktiska tips!


Nattens bokbeställningar klara att postas!  Så roligt att leverera och delge våra erfarenheter till kunskapstörstande humleodlare som finns över hela landet samt även från grannländerna.

Humleodlare över hela landet beställer handboken om humleodling! 

Alla kan odla humle och lyckas med att skörda är min devis. Hur vi lyckats beskrivs i boken bl a med att skörda 80 kg humle första året.
Vill du beställa en praktisk handbok för alla humleodlare,


Gör då så här:
Betala 349 kr inkl fraktavgift med swich 070 259 38 60

Glöm inte att skriva ditt namn och adress så jag kan sända boken till dig
Boken beskrivs på baksidan med följande text:
Humledrottningens handbok för humleodlare.


En lika fängslande som praktisk användbar bok med massor av råd om hur man odlar humle professionellt och med inspirerande bilder från Spännaregården, som har Sveriges första kommersiella, ekologiska och kravodlade humleodlingar . 

Författaren, som omnämns vara Sveriges humledrottning, beskriver frikostigt om sina unika odlingskunskaper med massor av tips på hur man lyckas med att få ett stort skördeutfall från humleplantor fyllda med vackra glänsande kottar.  Med stor passion för humle och över 20 års odlarerfarenhet ges tips från skötsel av plantor, gödsling över året, klättersystems utförande till handfasta råd om när det är dags att skörda och hur man bäst torkar och förvarar humlekottarna. Boken beskriver även innovativa maskiner som byggts för ogräsbearbetning i humleodlingarna till Sveriges första skördemaskin för humle. 

Spännaregårdens humleresa 
Är en verklighetsbaserad heltäckande bok om humleodling med praktiska tips från en yrkesodlare utifrån svenska förhållanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar